Startside

torsdag den 17. januar 2013

American christmas

Tiden flyver bare af sted her over. Jeg kan virkelig ikke forstå at det allerede er januar, hvilket også betyder at der start er gået 5 måneder siden jeg kom til USA.

December betyd ikke kun at det var juletid, men også at jeg skulle skifte værtsfamilie. Dette var både en god og dårlig ting, siden jeg virkelig holdte af min første værtsfamilie og jeg var virkelig ved at følge mig som en del af familien, men det var også en god ting da min anden værtsfamilie er virkelig god. Familien jeg nu bor ved består af Tammy, Rob og 3 børn, Amanda, Robbie og Sydney, hvilket er en stor forandring fra kun en mor og en datter. Amanda er en junior i den samme skole som mig og også en af mine rigtig gode veninder, så jeg har bestemt ikke noget at klage over! (-:

Julen her over var meget anderledes end den er der hjemme, bare det at de starter allerede med at sætte julepynt op rundt i byen og julesange i radio, i starten af november var meget mærkeligt for mig. Min værtsfar er the sheriff i det område vi bor i hvilket også betyder at han bliver inviteret til mange julearrangementer, så hele december var vi på farten, hvad enden det var træning, kampe eller arrangementer. Den 24 december startede med at jeg fik skypet med familien hjemme i Danmark og fik sagt glædelig jul, ellers stod den på at holde jul med hele min første værtsmors familie, hvilket bestod mest af at spise en hel masse god mad og selvfølgelig åbne gaver. Den 25 december blev jeg vækket meget tidligt af min lille værtssøster, vi taler om klokken 4:30, som var meget spændt på at åbne julegaverne. Jeg fik heldigvis lov til at sov 1,5 time mere, enden det store julegave åbneri startede. Resten af dagen gik med at spise og julehygge. Det var en meget anderledes jul, men alt i alt en rigtig god jul. (-:

Sidste weekend altså den 12-13 januar var jeg så heldig at blive inviteret til Nigara Falls og Canada af en af mine gode veninder's værtsfamilie, Nina en udvekslingsstudent fra Tyskland. Det var dejligt at tilbring noget tid med hende igen og vi havde det rigtig sjovt hele weekend.

// Liv  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar