Startside

mandag den 3. december 2012

Thanksgiving + andre gode ting.

Hej igen (-:
 
De sidste par uger har bare været super gode som overskriften også hentyder til så har de stået på Thanksgiving, Black friday shopping og denne weekend stod det på en fantastik weekend sammen med de andre udvekslingsstudenter fra distrikt 7150 (-:
 
Thanksgiving break started allerede onsdag d. 21 november, så den uge bestod kun af to skoledage hvilket var tiltrængt fra min side af. Torsdag på selve Thanksgiving tog vi hen til min værtsmor's forældre for at holde Thanksgiving. Hele familien kom der hen, så det var super hyggeligt! Dagen gik mest med at spise alt den dejlige mad, se football og kigge i Black friday aviser for at se hvor vi skulle tage hen. Da maden var spist og vi igen kunne bevæge os efter alt den mad smuttede vi hjemad for at gør klar til at shoppe. Ved 8 tiden gik det for sig, vi startede ud med Walmart hvilket folk sagde, skulle være sindssygt, men vi overlevede. Efter Walmart tog vi hen til the mall og så gik vi ellers bare i gang med at shoppe! :-) Mit bedste køb var helt sikkert min nye tablet for kun $55, så 330kr.  
 
Selvom at vi havde ferie betyd det selvfølgelig ikke, at vi havde fri fra volleyball! Så vi havde træning onsdag, fredag (kl. 11, så jeg gik fra shopping direkte til træning), lørdag og så en trænings kamp søndag! Så det kan godt være at amerikaner spiser mere, men de træner godt nok også mere.
 
Denne weekend stod det så på en Rotary exchange student weekend i Oswego, hvilket jeg havde glædet mig rigtig meget til. "Weekenden" begyndte allerede torsdag aften, hvilket betyd en mere dag fri fra skole (jeg klager skam ikke) . Oswego er to timer væk, men jeg kørte heldigvis sammen med mine gode venner fra Tyskland, Brasilien og Belgien så tiden gik rigtig hurtigt. Fredag blev vi alle så fordelt ud på forskellige skoler hvor vi skulle fortælle om forskelle mellem vores hjem land og USA. Jeg var sammen med to andre fra Indien og Thailand, vi endte med at skulle lave 13 præsentationer, så vi helt færdige bagefter! Der var ikke meget tid til at være træt i for om aften skulle vi til en ishockey kamp og bagefter var der en julefest for os. Lørdag var helt sikkert den sjovest dag, vi besøgte en bandstation og prøvede deres uniform, bowlede, spiste en masse god mad og så om aften var der igen en slags fest hvor nogle af os brugte næsten alt vores tid på at spille basketball. (-: Søndag gik turen desværre hjem af igen.

På vej til Oswego weekenden
Tiden går jo så stærkt, så næste weekend er det tid til at skrifte til min næste værts familie. Jeg har rigtig mange blandet følelser omkring det, da jeg kan virkelig godt lide den familie jeg har nu, men min næste værtsfamilie er simpelthen så søde og det er en af mine gode veninders familie så det skal nok blive godt, uden tvivl! (-: Håber I alle har det godt der hjemme!

- Liv Katja Vernersen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar