Startside

søndag den 30. september 2012

Homecoming week!

Denne uge har stået på homecoming, hvor vi hver dag klædte os ud som forskellige ting. Det var super sjovt fordi næsten alle på skolen klædte sig ud, selv nogle af lærerne! (-:
  • Mandag - "Alle klædte sig ens ud dag", hvor alle os seniors klædte os ud som mimer.
  • Tirsdag - "Costume day", hvor de fleste af os seniors klædte os ud som ældre mennesker.
  • Onsdag - 80'er dag, så den dag stod på en masse farver.
  • Torsdag - "College t-shirt day".
  • Fredag - Spirit day, så vi havde alle vores skoles farver på (blå og orange).
 
Hele ugen lavede vi også ting til vores hallway decorating, hvor vi valgte at dekorer i Hawaii tema. Da vi er seniors havde vi kantinen som er enorm, så der skulle laves en hel masse ting! Torsdag havde vi så fra kl. 18 og resten af natten til at sætte alle tingene op, pynte og lave de sidste ting. Det endte med at blive rigtig flot og vores vulkan var selvfølgelig prikken over i'et (der kom endda røg ud af den).

Vores senior group picture, NYM-2013!
Fredag var spirit day, så alle vores timer var forkortet og så havde vi en pep rally sidst på dagen. Vi, field hockey teamet havde øvet os på en dans til "call me maybe" som vi lavede som en overraskelse for de andre. Det endte med at blive en rigtig god dans, når man tænker på at vi kun brugte 40 minutter på at finde ud af hvad vi skulle lave. (-:
 
Vores homecoming footballgame var om lørdagen som vi desværre tabte, men de spillede ellers godt! Om aften havde vi vores homecoming dance. Inden var vi nogle stykker der tog hen til en restaurant der hedder Sumo, hvor de laver maden foran en. Bagefter tog vi hen til festen, hvor alle næsten seniors allerede var kommet og var i fuld gang med at danse. Festen sluttede allerede kl. 22:30 så bagefter var vi nogle, der tog hjem til en af pigerne og havde en filmaften.
 
I dag var hele field hokey teamet med i "a walk" for at støtte børn med downs syndrom, the buddy walk. (-: 
The field hockey team at the Buddy Walk
// Liv

Ingen kommentarer:

Send en kommentar