Startside

søndag den 15. juli 2012

Afrejsebriefing med Rotary!
I sidste weekend, d. 6-8 juli var det blevet tid til Rotary's afrejsebriefing. Det vil sige at vi var ca. 200 udvekslingsstudenter samlet fra hele landet! Om fredagen drog Lærke (som skal til New Zealand), Pernille (som skal til Argentina) og jeg mod Gudenådalens Efterskole i Ulstrup. Vi endte med at komme alt for tidligt, da vi troede at der ville ske noget kl. 15:25, men det viste sig at det først var kl. 16:30! Weekenden gik med fordrag, samtaler i de grupper vi skal rejse i og så sodavands diskotek lørdag aften. Når man tænker på sodavands diskotek forbinder man det tit med noget meget kedeligt, men det var virkelig fedt, folk dansede og havde det rigtig sjovt!


Vi fik en masse information om forsikring, afrejse, hvilke forventninger Rotary har til os og hvordan det er at være en udvekslingsstudent. Alt i alt en fantastisk weekend hvor man lærte en masse søde mennesker at kende! (-:


Nu er der kun 36 dage til at jeg tager af sted på, forhåbentligt, det bedste år i mit liv! Det er slet ikke gået op for mig i nu og jeg er hellere ikke sikker på at det vil før jeg sidder i flyveren på vej til New York...


Over and out!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar